Ons kantoor als visitekaartje

Een grote open workspace, moderne en kleurrijke meubels, specifieke ‘concentratieruimtes’ voor wie ongestoord wil werken, aparte bureaus om te bellen of te overleggen… en technologie die perfect is afgestemd op flexibel en buitenshuis werken. Gfi is helemaal mee met de ‘New World of Work’. Bewust. Omdat het de kosten drukt, de productiviteit verhoogt én het bedrijf interessanter maakt voor een nieuwe generatie medewerkers.

We zitten als bedrijf midden in een belangrijke transformatie. We leveren niet alleen maar diensten, maar bieden onze klanten ook steeds vaker oplossingen aan met een hoge toegevoegde waarde, dankzij een mix van technologische competentie en kennis van hun vakgebied. Die nieuwe focus zorgt ervoor dat we intern vaak moeten samenwerken, over de grenzen van de afdelingen heen… Een nieuw kantoor met meer ruimte voor overleg en samenwerking én met technologie om dat te ondersteunen, past perfect in dat verhaal.”

Boeiende jobs in een hippe werkomgeving

Omdat Gfi de afgelopen jaren flink groeide en nog blijft groeien, was efficiënt omgaan met de beschikbare ruimte een must. Maar dat was niet de voornaamste reden voor onze nieuwe ‘smart office’ in Heverlee. “We hebben een ambitieuze visie en een duidelijk groeiplan. We willen dan ook graag jonge talenten aantrekken om mee te gaan in dat verhaal. Dat doen we door hen niet alleen een boeiende job, maar ook een hippe werkomgeving te bezorgen!

Nieuwe uitdagingen

Intussen is de expertise van Gfi op vlak van NWOW (of moeten we al spreken over ‘Modern Way of Working’ want zo nieuw is het niet meer) gewoon één van de elementen uit het aanbod rond digitale transformatie dat Gfi aan zijn Europese klanten aanbiedt. Het staat naast meer extern gerichte veranderingsprocessen op vlak van cloud, mobile en big data.

Gfi heeft erg sterke ambities voor de volgende jaren: de groei die we voorbije jaren kenden (Gfi is vandaag met 11.000 Europese werknemers een stevige lokale speler) en die voornamelijk gebaseerd was op het uitrollen van een Europese industriele capaciteit moet verder ondersteund worden door onze oplossingen, bijvoorbeeld in de verzekeringssector of in het digital verhaal.

Indien je deel wil uit te maken van het succesverhaal van Gfi, surf dan zeker eens naar jobs.gfi.be

 

Jean-Marc Herr wordt General Manager bij Gfi-PSF