Company Hub: een veilig mobiel applicatieplatform

Peter CopmanGfi heeft een nieuw mobiel communicatie- en applicatieplatform ontwikkeld. Eentje waar ik enorm sterk in geloof, omdat het net datgene biedt waar elke medewerker die vaak ‘op de baan’ gaat naar op zoek is.

Wie (regelmatig) vertrouwt op zijn smartphone en tablet, vindt het vervelend dat niet alle bedrijfstoepassingen op een aangepaste manier op zijn mobiele toestellen aangeboden worden. En vindt het nog vervelender dat hij zoveel verschillende apps nodig heeft om belangrijke data te bekijken. Company Hub lost die twee problemen op.

Company Hub is een app die u toegang geeft tot een beveiligd mobiel platform. Daarop kan u een gepersonaliseerde nieuwsstroom lezen, maar even goed gegevens uit uw bedrijfstoepassingen eenvoudig en veilig raadplegen. Denk bijvoorbeeld aan gegevens uit het CRM-systeem, de ERP-oplossing, Sharepoint, Yammer, SQL-databases, RSS-streams, enz.

U krijgt met andere woorden toegang tot alle gegevens die u vaak nodig hebt wanneer u onderweg bent. Belangrijk om weten is dat dit op een gecontroleerde en beveiligde manier gebeurt: de beheerder heeft verschillende mogelijkheden om de data te beveiligen. Daarover vertel ik meer in mijn blogpost “De drie meest gestelde vragen over Company Hub.”

Maar Company Hub biedt nog meer: zo heeft u sub-apps die u kan gebruiken binnen het platform zelf, zijn de contactgegevens van alle collega’s beschikbaar en is er de mogelijkheid om met invulformulieren te werken. Een mooi voorbeeld van zo’n formulier is de vakantieaanvraag: die kan zo eenvoudig ‘on the road’ ingevuld, bekeken en goedgekeurd worden.

Tot slot functioneert de Company Hub ook als personal assistant: als u Company Hub toegang geeft tot uw agenda, kan de toepassing die gegevens combineren met de CRM en de verkeersinformatie. Zo krijgt u tijdig een melding dat u best wat vroeger vertrekt naar uw afspraak met klant X, omdat er file is onderweg.

Belangrijk om weten: Company Hub werkt zowel op smartphone als op tablet én op de drie grote mobiele besturingssystemen: iOs, Android en Windows Phone. Nieuwsgierig? Neem gerust eens contact op!

De drie meest gestelde vragen over Company Hub
Responsive design alleen is niet voldoende…