Gfi helpt Man Truck & Bus met mailmigratie

Man TrucksGfi heeft net een nieuw project afgerond bij MAN Truck & Bus, een van de toonaangevende internationale aanbieders van bedrijfsvoertuigen en transportoplossingen. Daarnaast biedt MAN diesel- en gasmotoren voor on- en offroadtoepassingen aan.

We zetten voor MAN Truck & Bus een nieuwe Exchange-omgeving op en zorgden voor de integratie met de bestaande omgeving.

Daarnaast hebben we de koppeling tussen de bestaande Domino-omgeving en Exchange voorzien en de migratietools op basis van Quest geconfigureerd.

In nauwe samenwerking met de klant werden procedures voor de migratie van mail, kalenders en contacten voorbereid. Nadien heeft MAN Truck de migratie uitgevoerd op en tegelijk trainingen voor eindgebruikersvoorzien. Na de migratie heeft Gfi geassisteerd in een correcte afsluiting van de bestaande Domino-omgeving en verdere integraties van globale adresboeken binnen MAN Truck.

Gfi heeft de afgelopen jaren geinvesteerd in de kennis om klanten te migreren van hun bestaande mailsysteem (met specialisatie in Domino) naar een Exchange-omgeving binnen het bedrijf of in de cloud via Office 365.

Bovendien hebben we ook de nodige ervaring met het migreren van grote volumes, soms tot 1000 personen per dag. Dit alles zorgt ervoor dat we de vereiste expertise hebben en een standaard-aanpak kunnen hanteren in migratieprojecten.

Gfi Informatique neemt deel aan de Rosetta-missie
Delta Lloyd Life’s nieuwe website zet klanten meteen op de juiste weg