Jean-Marc Herr wordt General Manager bij Gfi-PSF

JM-HerrGfi BeLux heeft Jean-Marc Herr (44) aangesteld als General Manager van Gfi-PSF, de divisie in Luxemburg. Gfi-PSF telt 80 medewerkers en is onder meer actief bij EIB, CACEIS, Arcelor, SIGI en de Europese Commissie.

Jean-Marc Herr had voordien managementfuncties bij onder meer Siemens Business Services, IRIS (België, Luxemburg, Frankrijk en Scandinavië) en RealDolmen (Wallonië) en kan op veel ervaring bogen in het ontwikkelen van commerciële en operationele activiteiten voor BI, ECM en ERP. Hij genoot zijn opleiding aan de Université Catholique de Louvain, waar hij een diploma van Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen haalde. Nadien haalde hij nog een diploma Enteprise Management aan de Solvay Business School.

Met meer dan 20 jaar ervaring bij IT-dienstverleners moet Jean-Marc Herr zorgen voor een meer prominente aanwezigheid en groei van Gfi-PSF in Luxemburg. Hij kan rekenen op de uitgebreide expertise en het rijke portfolio van de Gfi Group, die nu meer dan 10.000 mensen in 7 landen telt. Daarnaast zal hij ook verantwoordelijk zijn voor het versterken van het imago van Gfi binnen het Groothertogdom.

Jean-Marc Herr: “Gfi-PSF iheeft het geluk om een sterke lokale aanwezigheid te combineren met de kracht van een internationaal gevestigde groep. Gfi heeft een zeer uitgebreid aanbod en een aantal zeer mooie lokale referenties. Ik ben bijzonder enthousiast en vol vertrouwen om de Luxemburgse markt te tonen dat Gfi zijn plaats verdient tussen de leidende bedrijven en IT-diensten en projecten kan opleveren met een hoge toegevoegde waarde. De kwaliteit van onze dienstverlening en het uitgebreide portfolio van de groep zijn op dit moment nog niet voldoende bekend, maar daar wil ik snel verandering in brengen.”

Gfi heeft alle kwaliteiten die nodig zijn om een nog belangrijkere plek in te nemen op de Luxemburgse markt. Gfi-PSF kan een antwoord bieden op alle huidige behoeften van de markt via expertise en oplossingen voor digital marketing, business intelligence, content management en de migratie van computersystemen. Daarnaast heeft de groep zijn eigen IP via gespecialiseerde oplossingen van de Gfi Group (COGIT, Cleva, geosphere, Chronotime). Daarnaast beschikt GFI-PSF over een eigen opleidingscentrum en servicedesk-diensten, waarmee de organisatie zich onderscheidt van traditionele dienstverleners.

Jean-Marc Herr trad aan op 25 augustus 2014 en rapporteert rechtstreeks aan Pascal Meyers, CEO van GFI Belux.

Ons kantoor als visitekaartje